architectuur (0) interieur (0)

woning RID

open patio

ontwerp Adriaan De Beenhouwer in uitvoering locatie Halle opdrachtgever RID

De woning heeft op het gelijkvloers een U-vorm en wordt op een sokkel geplaatst zodat deze lijkt te zweven.
Via de inkomdeur komt men in de open inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. Van hieruit heeft men direct connectie met de groene buitenpatio. Links is er de vestiaire met bureau. Deze ruimte leidt verder naar de keuken met groot keukeneiland met in het verlengde de eettafel. Een grote kamerhoge kastenwand zorgt voor voldoende opbergruimte in de keuken. Via de kamerhoge ramen heeft men ook connectie met de groene buitenruimte en met zicht op de leefruimte. Het hoekraam kan helemaal open geschoven worden waardoor er een verbinding is met de tuin.
Bijhorend bij de keuken bevinden zich ook de ruime berging en technische ruimte.
Aan de rechterkant van de inkomhal bevinden zich het gastentoilet en de fietsenberging. In het verlengde hiervan bevinden zich de eetruimte en de leefruimte met open haard. De leefruimte heeft een een schuifraam met in het verlengde een overdekt terras.
Via de trappenhal komt men op de verdieping met een lange kamerhoge kastenwand in de nachthal, die dienst doet als dressing. Op het einde van de kastenwand is er de mogelijkheid om een bankje te creƫren met zicht op de tuin.
In het begin van de nachthal bevinden zich de 2 kinderkamers met zicht op de groene binnenpatio. Verderop in de nachthal is er een apart toilet, ruime badkamer en de slaapkamer van de ouders met zicht op de tuin.

woning RID

architectuur (0) interieur (0)