architectuur (0) interieur (0)

woning SUT

Wonen bij een zwembad, een patio en een vijver

ontwerp Henk De Beenhouwer datum 1997 locatie Tielt-Winge opdrachtgever Sutor oppervlakte 550 m2

Dit resterende bouwperceel bevatte nauwelijks beperkende elementen. Het is aan de achterzijde zuid georiënteerd, heeft ruime afmetingen en slechts kleine niveauverschillen. De programma eisen waren echter complex en uitgebreid. Het geheel resulteerde in een langgerekt volume : gesloten aan de voorzijde en volledig open achteraan. Twee trappen linken alle functies aan elkaar. In de oksel van de keuken en het zwembad nestelt zich een zonnepatio. Het totale interieur is maatwerk, door ons ontworpen en uitgevoerd met slechts 2 materialen : grijze graniet en essenhout. Alles getrouw aan de visie van de opdrachtgever : calme, luxe et volupté …

woning SUT

architectuur (0) interieur (0)